Snakk med oss

Revitaliserer hjertet
i Trondheim sentrum

6000 kvadratmeter med utviklingspotensial – står klart for deg i Midtbyen! Her ønsker vi å invitere inn leietakere som kjenner seg igjen i profilen vår – og formålet vårt om å ivareta arbeidernes økonomiske, sosiale og kulturelle interesser. Sammen med våre arkitekter og samarbeidspartnere utvikler vi potensiale i Folkets Hus!

Hvordan vil du utvikle hjertet i Midtbyen?

Rundt 4000 kvadratmeter skal de neste årene revitaliseres. I tillegg finnes et utbyggingspotensiale i høyden på om lag 2000 kvadratmeter som vi gjerne utvikler videre med deg. Å utvikle arealer vi allerede har – å bygge i høyden fremfor å bygge ned matjord og grøntarealer – er i tråd med FNs bærekraftsmål og arbeidernes interesser i en grønn fremtid.

Sammen finner vi de beste mulighetene

Folkets Hus huser blant annet Nova Kinosenter. Det har vi gjort siden 1945, gjennom fire store ombygginger. I dag fremstår Nova som et av Europas flotteste kinosenter, med over 4500 dedikerte og spesialbygde kvadratmeter. Nova er prakteksempelet på hva vi har fått til med engasjerte leietakere og godt samarbeid over lang tid. Resultatet har blitt enestående.

Så lenge du deler våre grunnverdier – og et ønske om en bedre og med bærekraftig fremtid for byens befolkning – er du herved invitert til å bli med på utviklingen av fremtidens Folkets Hus. Vi er fleksible. Vi er åpne. Vi er klare for å finne de beste mulighetene sammen med deg.