Nå har du mulighet til å booke lokalet på ca 300kvm mitt i Trondheim sentrum.

Her er mulighetene mange!

Lokalet kan brukes til kurs, møter og selskap for inntil 100 personer.

Vi ønsker alle velkomne!

Beskrivelse av Lokalet:

Lokalet ligger i 4 etg, i buen med utsikt mot Olav Tryggvassonsgt.

Vi har heis om man ikke ønsker å gå trappen.

Lokalet har plass til følgende:

Stoler satt opp i «Klasseromsoppsett» = 65 stk

Stoler satt opp i «Selskapsoppsett» = 100 stk

Det er en kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffemaskin, oppvaskmaskin og vask samt kopper og kar til 100 personer tilgjengelig.

 

Rengjøring av lokalet:

Vi har en person som kan rengjøre lokalet etter bruk om ønskelig. Prisen på dette vil variere fra 500 kr til 3000 kr avhegning av hvilket formål lokalet er brukt til, og hvor mye renhold som behøves. Men om dere ønsker kan dere gjøre dette selv.

Det kreves ikke vask av gulv etter vanlig møte, men det skal selvsagt ryddes, alt avfall skal fjernes, og alle kopper skal vaskes og settes på plass. Om det er matservering skal gulvene vaskes etter arrangementet.

 

Før lokalet skal brukes:

Om det er første gang dere leier lokalet, må en ansvarlig komme til oss for å få kort, visning og div info, og om dere vet dere vil benytte oss flere ganger, kan dere beholde kortet. Da trenger vi kun å aktivere kortet ved neste arrangement.

Alle som leier lokaler i Folkets Hus er kjent med at Lokalet er eid av arbeiderbevegelsen gjennom Utleier, og er innforstått med at Kunden/leietakerens virksomhet skal være forenlig med arbeiderbevegelsens grunnverdier, virksomheter som bryter dette anses som saklig grunn til at arrangement kan nektes.

 

Skader og hærverk lokalet:

Lokalet må ikke brukes på en måte som forringer Eiendommens omdømme eller utseende. Virksomheten i Lokalet må heller ikke sjenere andre leietakere eller naboer ved støv, støy, lukt, rystelse eller på annen måte.
Røyking er ikke tillatt i Leieobjektet.

Skader på innredning og teknisk som følge av kundens bruk av lokalet skal faktureres kunden.

Er lokalet ikke vasket etter bruk så vil ett gebyr samt renhold kostnader etter faktureres.

 

Priser:

3000 kr halv dag (4 timer)

6000 kr hel dag (8 timer)

8000 kr selskap fredag eller lørdag

 

Trykk på den røde «ONLINE BOOKING» knappen på høyre side, og se hvilke datoer lokalet er ledig, og book deg inn til oss i dag.

Håper å se dere snart!