Snakk med oss

Invitasjon: Pebby takkes av

Etter mange trofaste år som driftsleder på Folkets Hus, har Pebby valgt å skifte beite. Hans tid som humørspreder og driftsleder på huset er forbi den 01.09.22. Selv om han fritas sine forpliktelser er han hjertelig velkommen på besøk når det måtte ønskes og passer.

Pebby har siden 16. mai 2008 gjort en meget god jobb for huset. Han har lagt igjen mye av seg selv i veggene hos oss – noen ganger bokstavelig talt; blod, svette og tårer. Det har ikke bare skjedd innenfor normalarbeidsdagen, men også kveld, natt, og tidlig morgen når situasjonen har krevd det. Da vi vet Pebby liker oppmerksomhet og seg selv i sentrum, ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på han.

Vi inviterer derfor til en uformell sammenkomst, torsdag 25.08.22 klokka 12:00, med oppmøte Atrium Scene (inngang fra Lilletorget).

Vi håper flest mulig har anledning til å bli med på denne hyggelige sammenkomsten, slik at dagen blir så minneverdig at han angrer valget resten av sin yrkesaktive karriere. Dere trenger ikke spise lunsj før dere kommer.

Påmelding med omtrentlig antall sendes til [email protected] innen 18.08.22.