Snakk med oss

Jakten på det gode vertskap

Sørem Gård er et sjeldent autentisk gårdsanlegg med tradisjonell gårdssjarm. Nå inviteres den rette aktøren til å realisere sin visjon for gården – men vi trenger hjelp til å finne hen! Kanskje er det deg?

Mulighetenes gårdstun

Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon (AØF) sin visjon for gården er å tilby gode møteplasser for mennesker i alle samfunnslag og generasjoner – eksempelvis i form av kurs- og møterom, selskapslokaler for feiring av merkedager og ved å legge den flotte trønderske naturen til rette for friluftsliv.

AØF søker derfor etter et vertskap som gjennom egen person eller organisasjon besitter den nødvendige faglige kompetansen og engasjementet innen kjøkken, matproduksjon, overnatting, opplevelser og drift og administrasjon – og som evner å skape de gode samlingsplassene på Sørem Gård, med utgangspunkt i eiendommens naturgitte ressurser. Gården skal oppgraderes med moderne fasiliteter – og vil selvsagt være universelt utformet.

Er du vårt nye vertskap?

Kjenner du noen som ville passe som vertskap på Sørem Gård? Kanskje er du interessert selv?


Kontakt oss for en uforpliktende prat eller mer informasjon!

Kontaktskjema

Max. file size: 100 MB.

Mer informasjon

PROSPEKT TIL RESTAURATØR

I prospektet legges rammene for vertskapets ansvarsområder. Her finnes alt som trengs for å ta første steg videre i prosessen, deriblant plantegninger over byggene, arkitektskisser og estimert fremdriftsplan for utviklingsprosjektet.

MULIGHETSSTUDIE FOR UTVIKLINGSPROSJEKTET PÅ SØREM GÅRD

I Mulighetsstudien skisserer et bredt sammensatt arbeidsutvalg eiendommens potensial. Mulige konsepter, muligheter i markedet og tanker om hvordan samarbeidet mellom forvaltning og vertskap ser ut presenteres, sammen med planer for renovasjon og utbygging.