Snakk med oss

Venneforening: Søremens Venner

«Søremens Venner» støtter gårdens virksomheter ved å organisere det frivillige arbeidet. Ønsket og målet er å skape gode møteplasser for hele Trondheims befolkning på Sørem Gård – og bringe liv tilbake til det historiske Trøndertunet.

Som medlem i «Søremens venner» får du gratis inngang på de fleste arrangementer, samt reduserte priser på flere av gårdens tilbud.

Velkommen til stiftelsesmøte

11. april klokken 18:00 blir det stiftelsesmøte for venneforeningen «Søremens Venner».

Møtet holdes på Folkets Hus Trondheim. Melder du deg inn i foreningen innen 4. april (fyll inn skjema under), får du tilsendt invitasjon til å være med på stiftelsesmøtet.

Alle som ønsker, kan bli medlem

En gård for folket må inkludere folket. Små og store barn, foreldre, studenter, filantropister og pensjonister – ja, alle som ønsker! – kan bli medlem i Søremens Venner.

Felles for våre medlemmer er ønsket om å skape de gode møteplassene på Sørem Gård – vårt felles Trøndertun på grensa til Bymarka.

Foreningens aktiviteter og våre arrangementer er en flott møteplass. Du som ønsker å utvide omgangskretsen og møte likesinnede, får hos oss en unik mulighet til å kombinere dine interesser med trivelig sosialt samvær. Samtidig bidrar du til å skape unike opplevelser for Trondheims befolkning.

Medlemskapet koster 100 kroner/ år. Faktura sendes etter stiftelsesmøte.

Fyll ut skjema for å melde deg inn

Arrangementer

Foreningen arrangerer en rekke egne aktiviteter – fra håndverksseminarer og konserter, til «vårrengjøring» i parsellhagene, organiserte fotturer i Bymarka og sosiale samlinger. Som medlem er du selvsagt med å bestemme hvilke arrangementer vi tilbyr og bruker tiden vår på.

Arrangementer legges ut fortløpende, men først etter stiftelsesmøtet.

AA

Bringer latter og glede tilbake til gården

Et bredt sammensatt arbeidsutvalg fra alle deler av arbeiderbevegelsen, har gjennom en inngående og møysommelig prosess skissert eiendommens potensial – og oppsummert arbeidet i en mulighetsstudie.

Her presenteres mulige konsepter, tanker om hvordan samarbeidet mellom forvaltning og vertskap kan se ut, muligheter i markedet, og planer for renovasjon og utbygging. Mulighetsstudien danner dermed grunnlaget for foreningens arbeid, med mål om å bringe liv og røre tilbake til den flotte gården vår.